*** OFERTA SPECIALA , posibilitate asigurare full pentru INCHIRIERI FARA GARANTIE  *** inchirieri masini, masini de inchiriat, masini rent a car *** !
Home Despre noi Preturi Oferte speciale Termeni si conditii Contact
Despre noi

                    Rentacar Topcars ofera  servicii de inchirieri masini in sistem rent  car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic, atat pentru Bucuresti, cat si pentru intreaga tara. Noi suntem solutia dorita : masini de inchiriat la preturi mici, masini performante si sigure.

    Apeland la serviciile noastre de rent a car grijile dumneavoastra isi gasesc rezolvarea. Un lucru important, masinile inchiriate de la Rent a Car Topcars au preturi pentru toate buzunarele, avand posibilitatea de a  alege dintr-o gama variate  de masini compacte, intermediare, autoturisme de lux, Jeep-uri si SUV-uri.     

      Firma noastra de inchirieri auto are sediul in Bucuresti si ofera spre inchiriere autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta.

     Rent a car Topcars vine in  sprijinul dumneavoastra oferindu-va masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt.

     Masinile inchiriate prin noi va satisfac toate necesitatile si gusturile fie ca este vorba despre intalniri de afaceri, concedii in familie sau scurte plimbari,
     Organizarea unei nunti de vis  poate deveni o realitate, ieftina si confortabila, la indemana tuturor prin inchirierea de limuzine si masini de lux cu sofer de la firma noastra.

      Serviciile oferite de firma noatra de Rent a car, rental cars si hire cars s-au impus ca atribute ale omului modern, dornic sa se miste cat mai rapid si cat mai eficient cu cheltuieli reduse.

     Multumita internetului gasirea pentru inchiriere a unui autoturism isi gaseste solutia prin rent a car romania, rent a car Bucharest, rent a car otopeni, rent a car baneasa, airport transfers si lista poate continua in functie de experienta si inspiratia celui care cauta.

     Oferta Rentacar Topcars pentru inchirieri auto cuprinde masini de inchiriat noi incluzand inchirieri auto si inchirieri autoturisme din toate clasele auto si acopera riscurile aferente unei calatorii cu masina, incluzand asigurarea impotriva accidentelor si asigurarea impotriva furtului .

     Echipa noastra, cu o bogata experienta in domeniul rent a car si inchirierilor auto, este foarte dedicata clientilor, sfatuindu-va in privinta autoturismului care se potriveste cu stilul si nevoile dvs.

     Tinta noastra este sa ne impunem pe piata inchirieilor auto prin servicii de o calitate ireprosabila, astfel veind in intampinartea dvs cu programme de fidelizare .

     Intrand de putin timp pe piata rent a car din Romania ne propunem sa ne diferentiem de celalte firme de inchirieri masini prin calitatea serviciilor, profesionalism si, nu in ultimul rand, cele mai bune preturi.

      Grija fata de client si calitatea ireprosabila a serviciilor sunt punctul nostru forte

      Inchirierea de masini se face foarte simplu: intrucat va intampinam chiar la sosire, in parcarea  Aeroportului Otopeni si a Aeroportului Aurel Vlaicu Baneasa Bucuresti.
      Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.

      La cerere, autoturismele inchiriate pot fi preluate si/sau predate la Aeroportul Otopeni  si Aeroportului Aurel Vlaicu, Baneasa, Bucuresti.

      Va asteptam sa ne contactati pentru rezervari masini sau doar pentru informatii !!

    Preturile pentru inchirieri auto sunt exprimate in Euro/zi si includ: TVA, asigurare CASCO, fara limita de km parcursi.
Pentru inchirieri masini pe perioade mai mari de timp preturile sunt negociabile.

       Pentru inchirieri masini ne puteti contacta telefonic, prin fax sau on-line
      Pentru incheierea contractului de inchirieri auto sunt necesare: un act de identitate si carnetul de conducere

       Pentru informatii suplimentare sunati la 0724.90.5000
Va asteptam sa ne contactati pentru rezervari masini sau doar pentru informatii !!
 

Termeni și conditii * Prelucrarea datelor cu caracter personal * Utilizare Cookie