*** OFERTA SPECIALA , posibilitate asigurare full pentru INCHIRIERI FARA GARANTIE  *** inchirieri masini, masini de inchiriat, masini rent a car *** !
Home Despre noi Preturi Oferte speciale Termeni si conditii Contact

Inchiriaza FARA a plati garantie!
Platesti de la 5 euro/zi asigurare full, raspunderea ta ZERO!
 
DACIA LOGAN 2019 
DACIA LOGAN  2019
începând cu 16
RENAULT MEGANE 2019 
RENAULT MEGANE 2019
începând cu 21
OPEL ASTRA SEDAN 2018 
OPEL ASTRA SEDAN 2018
începând cu 22
 
FORD FOCUS 2018 
FORD FOCUS 2018
începând cu 21
OPEL ASTRA KOMBI 2018 
OPEL ASTRA KOMBI 2018
începând cu 28
OPEL ASTRA SEDAN AUTOMAT 2018 
OPEL ASTRA SEDAN AUTOMAT 2018
începând cu 26
 
FORD FOCUS AUTOMAT 2018 
FORD FOCUS AUTOMAT 2018
începând cu 27
FORD FOCUS Kombi Automat 
FORD FOCUS  Kombi Automat
începând cu 30
SKODA OCTAVIA 2017 
SKODA OCTAVIA 2017
începând cu 28
 
OPEL INSIGNIA 2016 
OPEL INSIGNIA 2016
începând cu 35
BMW SERIA 3 AN 2017 
BMW SERIA 3  AN 2017
începând cu 50
AUDI A4 2016 AUTOMAT 
AUDI A4  2016  AUTOMAT
începând cu 50
 
MERCEDES E 200 2016 
MERCEDES E 200 2016
începând cu 80
BMW SERIA 5 AUTOMAT 
BMW SERIA 5 AUTOMAT
începând cu 70
DACIA DUSTER 4X4 2017 
DACIA DUSTER 4X4 2017
începând cu 25
 
RENAULT CAPTUR 2019 
RENAULT CAPTUR 2019
începând cu 24
MERCEDES ML 250cdi 2017 
MERCEDES ML 250cdi 2017
începând cu 80
BMW X5 AN 2017 
BMW X5 AN 2017
începând cu 80
 
MERCEDES S 350 2016 
MERCEDES S 350 2016
începând cu 95
OPEL VIVARO 2018 
OPEL VIVARO 2018
începând cu 62
MERCEDES VITO 8+1 AN 2016 
MERCEDES VITO 8+1 AN 2016
începând cu 62
Termeni și conditii * Prelucrarea datelor cu caracter personal * Utilizare Cookie

Tags:

RENTACAR-TOPCARS are sediul in Bucuresti si este o companie nou aparuta pe piata operatorilor de Rent A Car , inchirieri masini, avand in spate o experienta de peste 10 ani in domeniu vanzarilor auto, fiind una dintre primele societati de acest gen din Romania.
Livrarile de inchirieri masini, rent a car pot fi facute atat in Bucuresti cat si in principalele orase din Romania.
     Dorinta noastra este de a ne diferentia de celalte firme ce au ca domeniu de activitate  inchirieri masini lucrand ca operator de masini de inchiriat , rent a car,  dand dovada de  profesionalism flexibilitate si nu in primul rand iesind pe piata cu cele mai bune preturi.
     O caracteristica importanta in derularea afacerii noastre este grija fata de client demonstrata in primul rand de calitatea ireprosabila a serviciilor de inchirieri masini oferite de compania noastra.
Oferta noastra cuprinde masini de inchiriat modele noi, acoperind atat categoria inchirieri auto de lux cat si sectorul inchirieri masini clasa medie si mica.
     Autoturismele cu care compania noastra a penetrat pe piata Rent A Car din Romania sunt modele noi , echipate full option.
     Parcul nostru de inchirieri auto cuprinde peste 60 de masini oferite in sistem Rent A Car toate fiind intretinute si verificate corespunzator in atelierele reprezentatelor principalelor marci germane.
    
Pentru clientii fideli avem pregatit un program de fidelizare Rent A Car  cu discounturi de pana la 10% din pretul de lista. Pentru mai multe detalii legate de promotii va rugam sa contactati reprezentantii nostrii.
   Compania noastra asigura  asistenta non stop, pe tot parcursul inchirieri auto , pentru aceasta divizia Rent A Car detinand un autotransporter propriu fiind gata 24 ore sa vina in sprijinul nevoilor dumneavoastra.
   La cererea clientului, putem oferi servicii de inchirieri masini cu sofer. Acest serviciu este foarte util oamenilor de afaceri care calatoresc pe teritoriul Romaniei cat si in afara granitelor tarii.
    Rent A Car-Topcas ofera masini de inchiriat , acoperind segmentul inchirieri auto cat si bineinteles masini de inchiriat din toate clasele auto de marime si confort.
    Livrarea masinilor Rent A Car se poate face direct la sediul nostru , intr-un loc stabilit de comun acord sau la domiciliul clientului.
Oferim autoturisme din toate segmentele pietei auto de masini de inchiriat, pornind  de la masini rent a car de oras, care se evidentiaza prin eleganta  pana la modele de clasa mica, foarte apreciate de utilizatorii de inchirieri masini in conditiile unui trafic aglomerat, din marile orase ale Romaniei.
Venim in intampinarea clientilor de Rent A Car oferind posibilitatea de a efectua rezervari online cu ajutorul formularului electronic existent pentru fiecare masini de inchiriat.
   Rent A Car- Topcars ofera spre inchiriere masini cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini utilizatori de masini de inchiriat. Noi iti oferim solutia pentru inchirieri masini modele noi la preturi foarte mici.  
   Noi garantam calitatea serviciilor de inchirieri masini oferite, datorita standardului ridicat al autovehiculelor ce le detinem, acestea fiind dotate pentru servciul de Rent A Car cu ultimele sisteme de siguranta si confort oferite de producator. Tocmai de aceea noi acordam un maxim de importanta intretinerii autovehiculelor rent a car.
   Am hotarat inca de la debutul nostru pe piata operatorilor de inchirieri masini sa facem fata cerintelor celor mai exicgenti clianti de Rent A Car, pana in cele mai mici amanunte. La cerere, va punem la dispozitie un sofer profesionist, crescandu-va astfel confortul pe durata calatoriei dumneavostra fie ea de afaceri sau turistica.
    Angajatii Rent a Car - Topcars va vor indruma in alegerea masini de inchiriat care se potriveste cu stilul si nevoile dvs.
     Dorinta noastra principala este sa ne impunem pe piata de inchirieri auto prin servicii de calitate ireprosabila.
    Prestigiul companiei Rent A Car -Topcars depinde in primul rand de calitatea autoturismelor oferite spre inchiriere masini dar si de seriozitatea cu care tratam fiecare client ce apeleaza la serviciilor noastre de Rent A Car.
Autoturismele din parcul nostru de inchirieri masini NU sunt inscriptionate cu reclame gen rent a car, fiind remarcate in trafic prin eleganta proprie afisand un aer de masina noua.
    Avem zilnic satisfactia revenirii clientilor nostrii de fiecare data cand au nevoie de o masina de inchiriat apeland la serviciile noastre de Rent A Car, moment in care intelegem ca prestigiul unei companii de inchirieri masini este dat de numarul tot mai mare de clienti multumiti.
 Apeleaza si tu la serviciile noastre si te vei numara printre acestia.